Locuri de Vacanta din Ungaria

Ei, da, subiectul Ungaria nu e placut pentru unii dintre noi, ceva mai nationalisti din fire. Gresit, am zice noi..... pentru ca oricat de tare am canta "Sa trecem Carpatii/Ne trebuie Ardealul/De-ar fi sa ne ingropam de vii", nu se poate nega ca e o tara frumoasa, cu o cultura si cu o istorie complexe. Si cu ocazia asta regretam ca l-am pierdut de cititor pe domnul Funar.

Dar nu despre controversa cu Transilvania vrem sa vorbim acum, ci despre ce se poate vedea in Ungaria si ce e important si interesant sa stim despre ea.

Ungaria are o populatie de aproximativ 10 milioane de locuitori si o suprafata de 93.000 km2, deci ambele cifre sunt cam la jumatate decat corespondentele lor romane. Forintul merge in paralel cu euro, dar daca mergeti in Ungaria noi va recomandam sa schimbati banii si sa aveti forinti la voi. O sa vedeti mai jos de ce.

Articole despre Ungaria

Sziget 2007

Sziget 2007

Cu gand de vacanta si de odihna, " peace, west and wellaxation ", vorba lui Elmer Fudd, metropotam si-a luat casa in spate si si-a miscat posteriorul cosmic pana la...

Orasele acoperite de noi


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera