Locuri de Vacanta din Tulcea, Romania


Liste de locuri, locatii si adrese din Tulcea, Romania


1 comentariu

Tulcea
Pikachu
#1 -

Asta-i drumul spre Tulcea....

Tulcea, a.k.a. hometown pentru mine, e un orasel simpatic, de numai 90000 de locuitori, bun de vizitat in trecere sau de facut o minivacanta...dar foarte mini.
De vizitat va recomand Dealul Monumentului si Muzeul Delta Dunarii. E interesant si vasul muzeu Republica, care-l veti gasi acostat bineinteles pe faleza si care functioneaza si drept restaurant.Apropo de faleza, a vazut si zilele ei mai bune, dar daca o prindeti aerisita, va puteti bucura de o plimbare destul de placuta admirand frumoasa Dunare albastra.Daca vreti sa serviti ceva, si sa va bucurati inca de aceasta priveliste, va putei opri la restaurantele hotelurilor Esplanada sau Delta, pentru o servire de exceptie. Daca insa nu aveti mari pretentii si vreti doar sa stati jos cu Dunarea sub nas, puteti sa va opriti linistiti la Danubius, Santa Canatlina sau Istru Irish Pub. Alte locuri placute sunt Insulita, pe malul lacului Ciuperca si restaurantul Ciuperca,pe malul opus insulitei.Old Times, Deep (1- club, 2- pub si 3- restaurant), grand cafe deschis toata noaptea , restaurant Central, restaurant Trident, pizzeria La Rosa, cofetaria Angelo, sunt locuri in care puteti pasi cu incredere fata de serviciile oferite
Orasul beneficiaza chiar si de un mall, in care veti gasi unele maruntisuri, un cinematograf, si scuza de a mai irosi putin timp. In rest ar mai fi multe, marunte, mai mult sau mai putin relevante de facut prin oras, de altfel nu e un loc prea cosmopolit, care inca indeplineste mai bine decat orice, functia sa de "orasul de la portile Deltei", pentru ca, in general daca ati aterizat aici, cel mai probabil intentionati o excursie in Delta Dunarii. Daca ajungeti pe aici, va urez hoinareala placuta!

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera