Locuri de Vacanta din Thailanda

Sawasadee! Sa ridice mana sus cine nu vrea sa ajunga in Thailanda. In Thailanda inveti ca "the land of smiles" nu e doar o gaselnita de marketing turistic. Dincolo de lucrurile fabuloase dintr-o tara ce combina povestile frumoase cu altele mai intunecate, dincolo de templele si palatele minunate, dincolo de elefanti si tigri, dincolo de padurile salbatice, plajele superbe, autobuzele locale, ping pong show-urile sau mult prea celebrul masaj thailandez, raman oamenii.

Sunt cei care iti zambesc mereu, oameni atat de calzi si de prietenosi incat te inhiba la inceput pe tine, europeanul scortos si ocupat, ce a venit sa ia o gura din paradisul lor. Simplitatea si caldura lor te dezarmeaza oricand, atunci cand, deliciosi in engleza lor thai, iti explica ceva, cel mai adesea iti vand ceva sau vor doar sa vada de unde esti. Romaniaaa, Mutuuu, Nadia. De Dracula n-au aflat, din fericire. Din Thailanda pleci gandindu-te ce simple sunt lucrurile si ce mult se complica artificial la tine acasa.

Articole despre Thailanda

Lopburi - Orasul Maimutelor

Lopburi - Orasul Maimutelor

Imagineaza-ti un oras unde domnesc maimutele. Mii de maimute, mai mici sau mai mari, alearga libere pe strazile orasului, se urca pe cladiri, se agata de cabluri, se joaca nepasatoare, ba chiar te mai si musca daca le enervezi. Daca cineva ar ascunde brusc maimutele, tot ti-ai da seama ca e ceva ciudat in Lopburi, un vechi oras din Thailanda. In anumite zone, cladirile sunt imbracate in plasa, cablurile sunt izolate cu straturi groase de cauciuc, pe strada e plin de mancare, gasesti din cand in cand si produse din magazin aruncate in drum. ...

Orasele acoperite de noi


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera