Locuri de Vacanta din St. Anton, Austria

Una dintre statiunile "vedeta" din patria lui Mozart este si St. Anton - oras mic, statiune mare, din regiunea Arlberg, spre capatul sud vestic al Austriei, la 80 de km de Innsbruck, circa o ora si un pic de condus, pentru ca e autostrada peste tot. 

Cativa buni prieteni indragostiti de schi si munte au impartit cu noi vizita lor in "Mecca" schiului. Au fost incantati de tot ce-au gasit in miez de ianuarie, in afara de, stim cu totii, penurie de zapada. Altfel, tarifele – mai ieftine in perioada 6 - 20 ianuarie, cu pana la 30%; rezervare doar pe net, nu pretinde nimeni avans, mai ales ca lipsa zapezii ii putea intoarce pe multi din drum. Costul unui sejur de 7 zile la demipensiune, per persoana plus ski pass a fost de 516 euro (7 nopti cazare, 6 zile ski pass. Luat separat, abonamentul pentru 6 zile de schi este cam 180 euro, dar schiezi cat poti).

Articole despre St. Anton

Pe partiile din St Anton

Pe partiile din St Anton

Una dintre statiunile "vedeta" din patria lui Mozart este si St. Anton - oras mic, statiune mare, din regiunea Arlberg, spre capatul sud vestic al Austriei,...

Liste de locuri, locatii si adrese din St. Anton, Austria


1 comentariu

St. Anton
Nicu
#1 -

St Anton am Arlberg

E bine aici si vara sau in extrasezon ( eu am fost la sfirsitul lui septembrie)si a fost foarte relaxant, nu era multa lume , multe trasee in zona si peisaj de vis.

Legat de preturi si cazare fara rezervare, am gasit la pensiune relativ aproape de telecabina ( 30 min pe jos)la 50 euro camera dubla cu mic dejun, la aceeas pensiune preturile in virf de sezon erau duble.

Pentru amatorii de munte incercati aici rubrica video.http://www.stantonamarlberg.com/de/st-anton/video/index.html

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera