Locuri de Vacanta din Singapore

Singapore e un mare mall. Un oras-tara perfect(a) aparent, impecabil in constructia lui, tinut in frau de legi dure, o combinatie glam de shopping, nightlife, restrictii si zgarie nori in aproximativ 700 kilometri patrati. Daca vrei sa mergi in "Asia", Singapore nu e locul potrivit.

Singapore e numit "a fine city". Fine in doua sensuri - dragut, ok, dar si fine de la amenda. E orasul amenzilor. N-ai voie sa traversezi aiurea, n-ai voie sa mananci guma, n-ai voie sa bei apa in autobuz, n-ai voie sa scuipi, sa arunci gunoi ...etc, etc, etc.

Articole despre Singapore

Singapore

Singapore

Singapore e un mare mall. Un oras-tara perfect(a) aparent, impecabil in constructia lui, tinut in frau de legi dure, o combinatie glam de shopping, nightlife, restrictii si zgarie nori in aproximativ 700 kilometri patrati. Daca vrei sa mergi in "Asia", Singapore nu e locul potrivit. Singapore e numit "a fine city" . Fine in doua sensuri - dragut, ok, dar si fine de la amenda. E orasul amenzilor . N-ai voie sa traversezi aiurea, n-ai voie sa mananci guma, n-ai voie sa bei apa in autobuz, n-ai voie sa scuipi, sa arunci gunoi ...etc, etc, etc. Sa nu vorbim de droguri pentru care e pedeapsa cu moartea. Pe lista de restrictii pentru turisti mai e faptul ca nu poti intra cu tigari (deloc), cu medicamente fara reteta, cu alcool. Asta teoretic, practic pe noi nu ne-a intrebat nimeni de sanatate la granita. ...

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera