Locuri de Vacanta din Sibiu, Romania

Sibiul e oraseulul mic si frumos in care te plimbi cu orele. Nu are dinamismul Bucurestiului, dar are farmecul linistit al zidurilor vechi, al pietelor largi si al casutelor colorate, cu "ochisori" in acoperis.

Dupa ce ajungem acolo, ne gandim unde stam. E bine de stiut ca nu e o idee buna sa lasam totul pe ultimul moment. Tinand cont ca capitala culturala si ca locurile de cazare nu sunt multe, e bine sa ne facem rezervare din timp. Cand am fost noi, adica acum doua saptamani, bineinteles ca ne-a luat ceva timp sa gasim un hotel sua o pensiune unde sa nu fie lipita pe usa placuta cu "no vacancies". Pentru asta, cautati ghidurile locale, unde sunt numere de telefon si adrese, asta ca sa nu va plimbati dintr-o parte in alta cautand un hotel. Cum am facut noi. :)

Articole despre Sibiu

O zi la Gradina Zoologica din Sibiu

O zi la Gradina Zoologica din Sibiu

Daca iesi din Sibiu pe drumul catre Rasinari sau Paltinis si mergi inca putin, nimeresti la Complexul Astra. Daca te hotarasti sa intri ar fi bine sa ai macar jumatate...

Liste de locuri, locatii si adrese din Sibiu, Romania


1 comentariu

Sibiu
Rhapsody
#1 -

Pensiunea Julia, Sibiu

Nu va cazati la pensiunea Julia din Sibiu niciodata, nu se tine cont de rezervari (indiferent ca sunt facute cu 3 luni inainte si confirmate intre timp) si nici nu folosesc un limbaj adecvat situatiei atunci cand se cauta o solutie.

http://www.turistinfo.ro/sibiu/cazare-sibiu/pensiunea_julia-c22515.html

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera