Locuri de Vacanta din Santiago de Compostela, Spania

Santiago de Compostela e multe lucruri: capitala Galiciei si sediul guvernului autonom al provinciei, punctul final al Camino de Santiago, oras inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, centru universitar si oras turistic. Desi nu este cea mai populara destinatie de vacanta (cel putin pentru turistii romani), nu inseamna ca nu are nimic de oferit - dimpotriva.

Nu poti ajunge in Santiago fara sa vezi catedrala: cateva secole de istorie (a fost construita in secolele 11-13, pe presupusul mormant al Sfantului Iacob) plus o arhitectura impunatoare in stil baroc fac o vizita in Plaza del Obradoiro, piata centrala a orasului, absolut de neratat. Si spaniolii recunosc meritele catedralei, asa ca au pus-o pe monedele de 1, 2 si 5 eurocenti.

Articole despre Santiago de Compostela

Santiago de Compostela

Santiago de Compostela

Santiago de Compostela e multe lucruri: capitala Galiciei si sediul guvernului autonom al provinciei, punctul final al Camino de Santiago, oras inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, centru universitar si oras turistic. Desi nu este cea mai populara destinatie de vacanta (cel putin pentru turistii romani), nu inseamna ca nu are nimic de oferit - dimpotriva. Nu poti ajunge in Santiago fara sa vezi catedrala : cateva secole de istorie (a fost construita in secolele 11-13, pe presupusul mormant al Sfantului Iacob) plus o arhitectura impunatoare in stil baroc fac o vizita in Plaza del Obradoiro , piata centrala a...

Liste de locuri, locatii si adrese din Santiago de Compostela, Spania


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera