Locuri de Vacanta din Rotterdam, Olanda

Am vrut neaparat sa ajung la Rotterdam din doua motive: podul si portul.

Podul, adica Erasmus ori, cum i se mai spune prieteneste, Lebada, e una din constructiile reprezentative ale orasului, ridicat in 1998 dupa planurile arhitectului Ben van Berkel, cunoscut, printre altele, si pentru ciudata casa Möbius, model 3D dupa banda lui Möbius (matematician german din sec. 19).

Podul, inalt de 139m si lung de 808m, ofera plimbaretului pe promenada o priveliste deosebita, alaturi de constructiile -nu teribil de frumoase, dar asortate cu imaginea general-futuristica- din Kop van Zuid si peninsula Katendrecht, pe care le poti admira de peste apa, de pe malul celalalt al bratului Nieuwe Maas, din linistea portuletului Veerhaven.

Articole despre Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Am vrut neaparat sa ajung la Rotterdam din doua motive: podul si portul . Podul, adica Erasmus ori, cum i se mai spune prieteneste, Lebada , e una din constructiile reprezentative ale orasului, ridicat in 1998 dupa planurile arhitectului Ben van Berkel , cunoscut, printre altele, si pentru ciudata casa Möbius , model 3D dupa banda lui Möbius (matematician german din sec. 19). Podul, inalt de 139m si lung de 808m, ofera plimbaretului pe promenada o priveliste deosebita, alaturi de constructiile -nu teribil de frumoase, dar asortate cu imaginea general-futuristica- din Kop van Zuid si peninsula Katendrecht, pe care le poti admira de peste apa, de pe malul celalalt al bratului Nieuwe Maas , din linistea portuletului Veerhaven....

Liste de locuri, locatii si adrese din Rotterdam, Olanda


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera