Locuri de Vacanta din Romania

Atat de frumoasa tara avem. :) Spatiu mioritic, deal, vale, oameni primitori, turism cat cuprinde. Idilic, nu? Nu. Romania e, intr-adevar, o tara extrem de frumoasa, dar cu multe locuri uitate de lume, cu o strategie de turism care mai mult face parada si cu multe locuri minunate lasate in paragina.

Cata lume stie cat de frumoase sunt cele aproape 200 de cetati sasesti, biserici fortificate, din marginimea Sibiului? Se ajunge greu, nu sunt mereu deschise, dar sunt o comoara pentru turistul care s-a saturat de nebunia de la Bran.

La fel si Delta. Toti stim teoretic ca e frumos, dar foarte putini mergem acolo, in satele mai turistice sau in cele salbatice, sa vedem ce face pelicanul. Si orasele sunt frumoase, sub zidurile paraginite sau, mai rau, cele vopsite strident, se ascund povesti si istorie, de cele mai multe ori uitate. Sa nu uitam nici de munti, unde putem face o gramada de trasee, mai mult sau mai putin cunoscute.

Fabulospirit sau nu, Romania chiar e (uneori) surprinzatoare.

Articole despre Romania

Unde iesim, ce vizitam si unde mancam bine in Cluj - un ghid complet al orasului oferit de I love Cluj

Unde iesim, ce vizitam si unde mancam bine in Cluj - un ghid complet al orasului oferit de I love Cluj

Mai este doar o zi pana la Electric Castle si suntem convinsi ca mare parte dintre voi vor veni sa danseze si sa asculte muzica buna in cadrul festivalului de...

Orasele acoperite de noi


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera