Locuri de Vacanta din Nurnberg, Germania

Daca te poarta cararile in Germania si mai cu seama pe plaiurile Bavariei e de la sine inteles ca n-ai sa ratezi Munich-ul, chit ca vizitezi doar celebra-i gara. Ei bine, eu l-am ratat, in mod deliberat si am ales sa imi fac veacul prin alte orasele mai putin faimoase si prin urmare mai putin frecventate de turisti.

Asadar dialect bavarez de neinteles la tot pasul, nemti speriati de situatia in care ar trebui sa iti explice ceva in engleza, dar extrem de binevoitori si gata sa te lamureasca prin semne. Asa a fost in Nurnberg si Erlangen, exceptie vaga facand Regensburg, oras universitar intesat de studenti din toate partile lumii, inclusiv Romania. A devenit cu atat mai cunoscut lumii fiind orasul de provenienta al actualului Papa.

Veacul mi l-am facut in Nurnberg, intre zidurile Burgului bombardat in timpul razboiului si reconstruit (in special zidurile inconjuratoare) pietricica cu pietricica.

Articole despre Nurnberg

Nurnberg

Nurnberg

Daca te poarta cararile in Germania si mai cu seama pe plaiurile Bavariei, e de la sine inteles ca n-ai sa ratezi Munchenul , chit ca vizitezi doar celebra-i gara....

Liste de locuri, locatii si adrese din Nurnberg, Germania


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera