Locuri de Vacanta din Munchen, Germania

Munchen este un oras sudic aflat langa Alpi, fiind capitala Bundeslandului Bavaria din Germania si al treilea din tara ca marime.

Orasul si-a luat denumirea de Munchen (lacasul calugarilor), datorita primei manastiri fondate in sec. VII. De atunci manastirile au avut un rol important in istoria orasului, incluzand traditia fabricarii berii, care a adus orasului renume mondial.

Munchen este cunoscut in intreaga lume pentru festivalul faimos pe care il gazduieste, Oktoberfest, unde turistii vin in grupuri mari pentru a lua parte la cea mai mare petrecere cu si despre bere.

In afara atmosferei zbuciumate de petrecere pentru care orasul este atat de faimos, Munchen este si un centru cultural complex, cunoscut pentru spectacolele de opereta, teatru si concerte, dar si pentru muzeele, colectiile de arta si expozitiile care se intrec in originalitate.

Turistii au o multime de oportunitati de petrecere a timpului.Pot sa admire arhitectura aparte ce decoreaza strazile Munchen-ului, sa exploreze colectiile Wittelsbach, care reprezinta baza muzeelor si a galeriilor de prima mana ale acestui oras, sa faca plimbari in parcuri si in Gradina Englezeasca (una dintre cele mai mari spatii verzi din lume), dar si sa experimenteze  desfraul gastronomic pe care il ofera acest oras atat de complex.

Articole despre Munchen

MetropoTravel: Munchen

MetropoTravel: Munchen

Oras vestit datorita Oktoberfest-ului , festivalul inchinat bauturii la halba cu guler de doua degete (cel putin in teorie), festival despre care noi am mai vorbit . Munchen...

Liste de locuri, locatii si adrese din Munchen, Germania


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera