Locuri de Vacanta din Meteora, Grecia

Daca ai auzit ca Grecia e plina de pietroaie botezate pompos, anuntate cu zece kilometri inainte de pe autostrada si care, la vizita turistului amator de istorie, se prezinta sub forma unor ziduri (sau, dupa caz, gramezi diforme de pietre), afla ca Meteora nu e nici pe departe asa. Ba dimpotriva, face parte din cele cateva locuri din Grecia unde pietrele chiar or sa te lase cu gura cascata.

Pe scurt, iata ce o sa vezi daca vii ziua dinspre Trikala spre Kalabaka, aflata chiar la poalele stancilor: la inceput, o campie neinteresanta, mai plicticoasa csi decat Baraganul. Dupa care, undeva la orizont, or sa apara subit niste bolovani imensi care ies din pamant. Fara sa fie la poalele vreunui munte - desi in apropiere incep si muntii, Meteora nu se leaga in niciun fel de ei. Iar cand spunem ""bolovani", exact la asta ne referim.

Articole despre Meteora

Meteora

Meteora

Daca ai auzit ca Grecia e plina de pietroaie botezate pompos, anuntate cu zece kilometri inainte de pe autostrada si care, la vizita turistului amator de istorie, se prezinta sub forma unor ziduri (sau, dupa caz, gramezi diforme de pietre), afla ca Meteora nu e nici pe departe asa. Ba dimpotriva, face parte din cele cateva locuri din Grecia unde pietrele chiar or sa te lase cu gura cascata. Pe scurt, iata ce o sa vezi daca vii ziua dinspre Trikala spre Kalabaka , aflata chiar la poalele stancilor: la inceput, o campie neinteresanta, mai plicticoasa csi decat Baraganul. Dupa care, undeva la orizont, or sa apara subit niste bolovani imensi care ies din pamant. Fara sa fie la poalele vreunui munte - desi in apropiere...

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera