Locuri de Vacanta din Matmata, Tunisia

Matmata este o localitate din Tunisia unde Forta este puternica. Asta deoarece aici este planeta Tatooine, mai precis locul unde s-au filmat scenele de pe planeta Tatooine din toate filmele Star Wars (din 1977 si pana in 2002 cand a fost lansat Attack of the Clones).  Oricine le-a vazut macar o data stie ce semnificatie are planeta pentru cea mai celebra franchiza din toate timpurile. Este locul de nastere al lui Anakin Skywalker si locul unde a copilarit Luke Skywalker. Fanaticii ar fi indreptatiti sa organizeze un pelerinaj prin partile astea.

Matmata insa nu are vreo semnificatie religioasa in lumea reala, dar este o destinatie numai buna pentru o vacanta foarte iesita din comun, la limita imposibila a zonei crepusculare. Peisajul poate fi intimidant de arid, straniu si aproape extraterestru dar totusi familiar, gratie eforturilor lui George Lucas.

Articole despre Matmata

Matmata - Leaganul legendei lui Skywalker

Matmata este o localitate din Tunisia unde Forta este puternica. Asta deoarece aici este planeta Tatooine , mai precis locul unde s-au filmat scenele de pe planeta Tatooine din toate...

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera