Locuri de Vacanta din Marea Britanie

Marea Britanie nu prea are nevoie de prezentare, fiind una din tarile despre care oricine stie 2-3 lucruri accesabile din cultura generala la purtator. Asa ca o sa va scutim de asezarea geografica (n-are ca vecini decat Irlanda, e insula - chiar arhipelag, sa zicem) si de istorie (poveste lunga cu britonii, romanii, Albionul, coloniile si Imperiul Britanic) si nici despre cultura (cat de plictisitor e sa auzi la nesfarsit despre romantism si epoca victoriana?) si o sa va spunem cateva lucruri pe care poate nu le stiati.

Sa rezumam inainte ce stim deja: ceata, carnati, cricket, James Bond, pubs, beefeaters, Shakespeare, valeti (the butler always does it), bere, bere calda, bijuteriile coroanei, Lady Di, ceai, Beatles, Big Ben, regina, Dickens, flegma (englezeasca, nu...), golf, rugby, fotbal, darts si am putea continua pana cand o sa sece Tamisa.

Articole despre Marea Britanie

Stonehenge

Stonehenge

Planetele nu erau deloc bine aliniate cand am fost la Stonehenge. Tocmai ma intorsesem din Asia, inainte de deloc asteptatul zbor spre Romania, inca sub influenta incredibila a minunilor asiatice,...

Orasele acoperite de noi


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera