Locuri de Vacanta din Madrid, Spania

Am ajuns la Madrid pentru ca ma plictiseam atat de tare la birou intr-o sambata incat oferta Easy Jet venita pe e-mail mi s-a parut culmea diversitatii, iar pretul de 40 euro/dus-intors, culmea superofertei. Intre timp, comparatiile curgeau superior atotstiutoare: "Mai bine mergeai la Barcelona, pe bune, am auzit ca Madridul e mai boring, old school". La Barcelona am fost la o luna dupa Madrid, asa ca imi voi permite la randul meu comparatii post experimentare.

Madridul e la fel de exuberant ca Barcelona, poate mai putin excentric. Insa asta te face sa-l descoperi mai cumpatat si mai pe indelete: nu e genul de oras care te ia pe sus si te rataceste pe stradutele si prin pietele lui. E cochet, coerent, suficient de linistit incat sa nu fie plictisitor, suficient de antrenant incat sa nu fie obositor.

Articole despre Madrid

Madrid

Madrid

Am ajuns la Madrid pentru ca ma plictiseam atat de tare la birou intr-o sambata incat oferta Easy Jet venita pe e-mail mi s-a parut culmea diversitatii, iar pretul de 40 euro/dus-intors, culmea superofertei. Intre timp, comparatiile curgeau superior atotstiutoare: "Mai bine mergeai la Barcelona, pe bune, am auzit ca Madridul e mai boring, old school". La Barcelona am fost la o luna dupa Madrid, asa ca imi voi permite la randul meu comparatii post experimentare. Madridul e la fel de exuberant ca Barcelona , poate mai putin excentric. Insa asta te face sa-l descoperi mai cumpatat si mai pe indelete: nu e genul de oras care te ia pe sus si te rataceste pe stradutele si prin pietele lui. E cochet, coerent , suficient de linistit...

Liste de locuri, locatii si adrese din Madrid, Spania


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera