Locuri de Vacanta din Londra, Marea Britanie

Londra este cel mai mare oras european, si cu siguranta una dintre cele mai importante metropole de vizitat. Chiar daca este renumita pentru vremea sa nestatornica si ploile dese, capitala Angliei si a Regatului Unit are un farmec aparte care nu trebuie ratat.

Londra este plina de cladiri si atractii turistice care te aduc oarecum in timp si te fac sa simti din istoria ce acopera intreg orasul, dar si de obiective interactive si interesante precum Madame Tussauds, cel mai renumit muzeu de ceara.

Turistii pot admira privelistea Londrei in toata splendoarea ei din renumitul London Eye (Ochiul Londrei), isi pot satisface setea de cumparaturi in cele peste 30.000 de magazine si buticuri din oras si sa traiasca experienta culinara britanica in cele 6000 de restaurante.

In afara de vizitele culturale care sunt impresionante si incarcate de istorie, Londra este faimoasa si pentru viata de noapte, detinand un numar mare de cluburi si baruri pentru toate gusturile.

Articole despre Londra

Pe urmele lui Banksy in Londra

Pe urmele lui Banksy in Londra

Nimeni nu stie cine este. Nimeni nu stie unde poate fi gasit. Banksy isi construieste celebritatea pe necunoscut, pe provocare si pe mister. Ar fi la fel de interesant daca...

Liste de locuri, locatii si adrese din Londra, Marea Britanie


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera