Locuri de Vacanta din Larnaca, Cipru

Poti sa mergi la mare dar poti sa mergi si in Cipru, unde sa traiesti altfel experienta "mersului la mare". Insula se afla la intersectia dintre civilizatiile vestica, greaca, turca si araba si ca atare reprezinta un melanj interesant si unic intre toate aceste culturi. Larnaca s-a construit pe locul vechiului oras fenician Kition si ramasite ale respectivei asezari au supravietuit inca din anul 1300 I Hr.

La doar 5 kilometri de Larnaca se afla Hala Sultan Teke, al treilea locas de cult ca importanta pentru musulmani, dupa Mecca si Medina. Un alt lacas de cult de interes, de data asta pentru ortodocsi, este Biserica Sf. Lazar unde legenda spune ca este ingropat Lazar, fratele Mariei. Larnaca serveste rolul de port la Marea Mediterana si are o forma alungita, ceea ce inseamna ca poti sa iesi la plaja sau sa te plimbi seara pe malul marii. Aici se inghesuie mai multe restaurante pescaresti pentru o cina cu sunetul valurilor in background.

Articole despre Larnaca

Larnaca

Larnaca

Poti sa mergi la mare dar poti sa mergi si in Cipru, unde sa traiesti altfel experienta "mersului la mare". Insula se afla la intersectia dintre civilizatiile vestica, greaca, turca...

Liste de locuri, locatii si adrese din Larnaca, Cipru


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera