Locuri de Vacanta din Kotor, Muntenegru

Daca ajungi prin Muntenegru, trebuie sa faci o oprire de o zi in orasul Kotor, din golful cu acelasi nume. Golful e format din multe golfulete intortocheate, ca niste fjorduri, iar orasul Kotor e asezat in extremitatea cea mai indepartata de largul marii, in interiorul tarii, ceea ce ii permite sa se desfasoare pe ambele maluri si sa aiba si o vedere panoramica extrordinara asupra intregii zone.

Kotor, un fost canion scufundat, se afla pe lista celor mai frumoase golfuri din lume si pe buna dreptate: e marginit de peretii inalti si arizi ai muntilor Lovcen, pe care se inscrie o sosea in serpentine ametitoare si atat de ingusta incat pe alocuri nu pot trece in acelasi timp un autoturism si un autocar, din sensuri opuse, iar odata ce ai trecut de fortul Gorazda (daca intri, atentie, sunt serpi nervosi), si avansezi intr-o zona mai salbatica a Lovcenului, nu mai ai cum intoarce masina kilometri buni.

Articole despre Kotor

Kotor, cel mai frumos golf din Muntenegru

Kotor, cel mai frumos golf din Muntenegru

Daca ajungi prin Muntenegru, trebuie sa faci o oprire de o zi in orasul Kotor, din golful cu acelasi nume. Golful e format din multe golfulete intortocheate, ca niste fjorduri,...

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera