Locuri de Vacanta din Italia

Spaghetti, maccaronari, Sofia Loren, mafia, Sicilia, il padrino, si tu, Brutus?, pizza, pasta, colosseum, Venezzia, Mona Lisa, Ferrari, Michelangelo, Vatican, Garibaldi, fotbal, Renastere, Mussolini si lista e lunga.

Italia e un fel de strabunica a noastra. De aceea unii dintre noi ii facem vizite frecvente si lungi, pentru ca se cade sa te porti frumos cu bunicii. Si sa lucrezi pentru ei :)

De la Italia avem asa zisul spirit latin, mai mult in limba, pentru ca romanii sunt niste mielusei balcanici patetici si pasivi in comparatie cu agitatii de italieni. De la Italia avem si numele. Ma rog, de la Roma. Deci mai este si nasa noastra de botez. Roma > Romania. Nu exista nici o legatura lingvistica intre denumirile Roma, Romania si rroma, desi conexiunea este de necontestat. Atat la noi, cat si la ei, populatia rroma de nationalitate romana da o boare de culoare zonei.

Articole despre Italia

Zoosafari Fasanolandia, cu animalele in Italia

Zoosafari Fasanolandia, cu animalele in Italia

Metropotamul a cerut sa fie dus in salbaticie , acolo unde il asteapta stramosii lui . I-am planuit animalului nostru o expeditie intr-un safari ca sa le poata explica fratilor...

Orasele acoperite de noi


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera