Locuri de Vacanta din Hunedoara, Romania

Hunedoara apare ca subiect de discutie cand se vorbeste despre vacante cu iz medieval dar stiai de exemplu ca orasul de doar 86.000 de locuitori din Valea Cernei se mandreste cu una dintre cele mai moderne piste de bowling din lume si ca aici s-a tinut in 2002 Campionatul Mondial de Bowling? Pun pariu ca nu stiai asta.

Poate de acum o sa vedem mai multi oameni care se opresc in Hunedoara ca sa joace o partida de bowling, fata de toti turistii care fara indoiala trec pe culoarele Castelului Corvinului in fiecare zi, facand sute de poze. Dar ii intelegem de altfel pentru ca este vorba de cea mai impunatoare constructie in stil gotic din Transilvania. Constructia castelului a inceput in secolul XV sub domnia lui Iancu de Hunedoara dar cu trecerea anilor, diversii stapani ai castelului i-au modificat infatisarea, imbogatindu-l cu turnuri, sali si camere de onoare.

Articole despre Hunedoara

Hunedoara

Hunedoara

Hunedoara apare ca subiect de discutie cand se vorbeste despre vacante cu iz medieval dar stiai de exemplu ca orasul de doar 86.000 de locuitori din Valea Cernei se mandreste...

Liste de locuri, locatii si adrese din Hunedoara, Romania


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera