Locuri de Vacanta din Helsinki, Finlanda

Helsinki este poreclit "Fiica Marii Baltice" si ce fata frumoasa si-a tras Marea Baltica. Capitala Finlandei are o populatie de aproximativ 500.000 de locuitori si a fost reconstruit de tarii rusi in 1812 ca sa semene cu Sankt Petersburg, rol pe care Helsinki la indeplinit cu succes in numeroase filme.

Helsinki este una dintre cele mai nordice capitale din lume, iar iarna dureaza aproape 6 luni. Cea mai buna perioada pentru vizitarea orasului este vara, care desi scurta, este foarte placuta, departe de canicula si zapuseala. Poti sa te bucuri si de briza marina in aceasta perioada, dat fiind ca Helsinki se afla pozitionat pe un arhipeleag. De vizitat neaparat este cetatea Sumenlinna, de pe insula cu acelasi nume. Poreclita Gibraltar al Nordului, este una dintre cele mai mari fortarete de tarm, contruite de finlandezi la mijlocul secolului XVIII pentru a proteja tarmul de Est.

Articole despre Helsinki

Helsinki

Helsinki

Helsinki este poreclit "Fiica Marii Baltice" si ce fata frumoasa si-a tras Marea Baltica. Capitala Finlandei are o populatie de aproximativ 500.000 de locuitori si a fost reconstruit de tarii...

Liste de locuri, locatii si adrese din Helsinki, Finlanda


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera