Locuri de Vacanta din Dubrovnik, Croatia

Dubrovnik este un oras - port situat la Marea Adriatica in sudul extrem al Croatiei si centrul judetului Dubrovnik - Neretva. Acesta este cunoscut si sub denumirea de “Perla Adriaticii”, fiind una dintre cele mai cunoscute statiuni turistice ale Marii Mediterane.

Langa Dubrovnik se afla si o lume subacvatica, fiind una dintre cele mai potrivite destinatii pentru scufundari care atrage numerosi pasionati ai sporturilor nautice in fiecare an.

Vechiul oras este impresionant si prezinta cladiri cu un stil arhitectural medieval si ramasite bine conservate, care ii fac pe vizitatori sa se simta de parca s-ar plimba prin istorie.Tot aici se afla Fantana lui Onofrio, una dintre cele mai faimoase simboluri din Dubrovnik si un loc popular de intalnire, care se afla in interiorul intrarii principale, la Poarta Pile.

Strada Stradun este cea mai cunoscuta din Dubrovnik, fiind si centrul vechiul oras. Aici exista numeroase biserici, manastiri si muzee de explorat, dar si o multume de restaurante, baruri si magazine, oferind turistilor o varietate mare de lucruri pe care pot sa le faca.

Un loc preferat de turisti, presarat cu porturi de agrement, golfulete si locuri ideale pentru promenda este zona de coasta, care ofera niste privelisti deosebite.
Liste de locuri, locatii si adrese din Dubrovnik, Croatia


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera