Locuri de Vacanta din Dublin, Irlanda

Banuim ca sunt multe chestii de vazut in Dublin, cu conditia sa nu te imbeti prea rau in puburi si sa uiti tot ce ai vazut in timpul zilei. :) Capitala Irlandei este un oras european cu o viata de noapte foarte activa si zone comerciale in care sa-ti golesti portofelul. Neaparat trebuie sa pleci cu ceva verde si cu un trifoi din Irlanda.

Dublin are o populatie de 1,6 milioane de locuitori si aproape un sfert din populatia tarii locuieste in oras sau in zona metropolitana din jurul sau. Dar cu exceptia zonelor suburbane unde locuiesc majoritatea oamenilor, Dublin este un oras de marime medie care poate fi strabatut cu usurinta prin mers pe jos. Orasul este impartit in doua de raul Liffey. In partea de nord se afla principala zona comerciala a orasului, iar in partea de sud sunt numeroase atractii turistice. In partea de sud se afla parcul cu vechime St. Stephen's Green, Catedrala Sfantului Patrick (patronul Irlandei), Strada Gafton (o alta faimoasa zona de shopping) si Catedrala Christ Church.

Articole despre Dublin

Dublin

Dublin

Banuim ca sunt multe chestii de vazut in Dublin, cu conditia sa nu te imbeti prea rau in puburi si sa uiti tot ce ai vazut in timpul zilei. :)...

Liste de locuri, locatii si adrese din Dublin, Irlanda


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera