Locuri de Vacanta din Delft, Olanda

Stiu ca toata lumea merge in Olanda mai ales ca sa se bucure de libertatile din Amsterdam, eventual sa viziteze arhitectura contemporana din Rotterdam, sau pe cea din vremurile coloniale, din Haga, sau, cativa curiosi, ca sa vada nordul plat si inecat in ape, in Friesland.

Numele orasului Delft le e cunoscut, probabil, mai ales iubitorilor de ceramica, cunoscatori ai albastrului de Delft. Traditia ceramica se leaga de trecutul comercial al tarii, mai precis din vremea comertului cu China, a carei ceramica a devenit foarte apreciata in Europa si a inceput, in consecinta, sa fie reprodusa de artisti locali; cand importurile au scazut, antreprenorii olandezi au folosit ocazia pentru a se face cunoscuti, iar in scurt timp s-a intors roata: vase ceramice din Delft, datand din secolul XVII, au ajuns sa fie gasite in palatele maharajahilor.

Articole despre Delft

Delft

Delft

Stiu ca toata lumea merge in Olanda mai ales ca sa se bucure de libertatile din Amsterdam, eventual sa viziteze arhitectura contemporana din Rotterdam, sau pe cea din vremurile coloniale, din Haga, sau, cativa curiosi, ca sa vada nordul plat si inecat in ape, in Friesland. Numele orasului Delft le e cunoscut, probabil, mai ales iubitorilor de ceramica, cunoscatori ai albastrului de Delft. Traditia ceramica se leaga de trecutul comercial al tarii, mai precis din vremea comertului cu China, a carei ceramica a devenit foarte apreciata in Europa si a inceput, in consecinta, sa fie reprodusa de artisti locali; cand...

Liste de locuri, locatii si adrese din Delft, Olanda


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera