Locuri de Vacanta din Bruges, Belgia

Daca ajungeti prin Belgia trebuie neaparat sa vizitati orasul Bruges/ Brugge, mai ales ca din Bruxelles faceti doar o jumatate de ora cu trenul pana aici. De fapt, chiar daca nu va aflati prin Belgia, merita sa va planificati o excursie pana in Bruges, "Orasul ciocolatei" sau "Venetia nordului", cum i se mai spune. Dar e foarte posibil sa stiti deja asta si sa va aflati in Belgia tocmai ca sa vizitati Brugesul. Atunci stiti deja ca veti avea de ce sa va minunati la fiecare pas si, neaparat, nu uitati ca inainte sa va cumparati un card de memorie mai mare pentru aparatul foto, pentru ca o vizita aici se lasa cu foarte multe fotografii.     

Lucrul care transforma orasul Bruges intr-o atractie turistica atat de vizitata (peste 4 milioane de turisti pe an) este in primul rand arhitectura medievala care s-a pastrat  intr-o conditie extrem de buna de-a lungul a sute de ani.

Articole despre Bruges

Bruges

Daca ajungeti prin Belgia trebuie neaparat sa vizitati orasul Bruges/ Brugge , mai ales ca din Bruxelles faceti doar o jumatate de ora cu trenul pana aici. De fapt, chiar...

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera