Locuri de Vacanta din Berlin, Germania

Berlin este una dintre cele mai incantatoare si controversate capitale din lume, fiind un oras care a trecut prin niste transformari majore in ultimii 100 de ani, devenind unul dintre cele mai mari proiecte de constructie din Europa.
Capitala este situata pe raul Spree in Bundesland, statul federal Brandenburg si este cel mai mare oras al Germaniei.

Turistii pot observa arhitectura inedita a Berlinului, o combinatie intre vechi si nou, marea majoritate a orasului fiind reconstruita, restaurata si revigorata.

Berlin este un oras vibrant si complex, care are foarte multe de oferit, atractiile fiind diverse si in numar foarte mare, pe placul oricarei categorii de turist.

Foarte multa lume vine in Berlin pentru viata de noapte, care este plina de baruri, cluburi, petreceri si festivaluri care mai de care mai inedite si interesante, dar si pentru relaxare sau experiente culturale, Berlin fiind un centru dedicat artei, cu multe muzee, galerii si teatre.

Printre obiectivele principale ale orasului se afla si o multime de terase, balcoane sau punti de observare ce ofera turistilor posibilitatea de a admira niste privelisti fantastice asupra Berlinului.Printre acestea se numara: Riechstag (Cladirea Parlamentului Germaniei), Europa Center de la Gradina Zoologica, Turnul Kollhoff de la Potsdamer Platz, Siegessaule (Columna Victoriei) din zona Tiergarten si Fernsehturm de la Alexanderplatz.

Articole despre Berlin

Berlin - orasul distractiei

Berlin - orasul distractiei

Berea ieftina, cluburile de noapte, dar si distractia oferita de evenimente au fost pricipalele motive pentru care Berlinul a fost numit cel mai distractiv oras din lume. Atmosfera...

Liste de locuri, locatii si adrese din Berlin, Germania


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera