Locuri de Vacanta din Beijing, China

Capitala Chinei, Beijing, este un oras enorm. Asta daca nu erai destul de timid in privinta sa avand in vedere ca este o capitala de republica socialista. Dar Beijing are multe de oferit unui turist descurcaret, in materie de locuri de vizitat, shopping si fun. Iar chinezii stiu sa profite de o oportunitate atunci cand li se ofera. Industria turistica prospera in Beijing. Orasul are o populatie de 16 milioane de locuitori si este impartit in 16 districte.

Datorita cresterii economice de care China si implicit Beijing s-au bucurat in ultimii ani, orasul se schimba intr-un ritm uimitor. Cu toate acestea, exista cateva destinatii clasice pentru turisti. Piata Tiananmen este cea mai pare piata publica din lume si nu trece zi fara sa nu fie plina de turisti care raman cu gura cascata. De o asemenea reputatie se bucara si Orasul Interzis in districtul Doncheng, palatul care a servit drept sediu al Curtii Regale. O zi ar trebui rezervata unei excursii pana la Marele Zid Chinezesc, care se afla la o ora si jumatate de mers cu autobuzul de Beijing. Stadionul National si cladirea CCTV sunt doua exemple de cladiri moderne care au devenit atractii turistice.

Articole despre Beijing

10 minute in Piata Tiananmen din Beijing

10 minute in Piata Tiananmen din Beijing

Ziua intai in Beijing - prima oprire: cea mai mare piata din lume, Tiananmen . Incarcata de istorie (undeva in fundal, pentru ca azi nu simti sau vezi nimic...

Liste de locuri, locatii si adrese din Beijing, China


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera