Locuri de Vacanta din Barcelona, Spania

Barcelona este un oras foarte frumos, cu o arhitectura superba, cu plaja, palmieri, biciclete si preturi mici. Ce poti vrea mai mult? Barcelona este un oras unde te poti plimba zi si noapte, si un oras al extremelor, cu zone linistite si zone agitate.

In Barcelona te surprinde din prima atentia data designului si arhitecturii. Cladirile, desi multe diferite intre ele, formeaza o unitate cu un farmec greu de definit, la fiecare dintre ele putand descoperi ceva deosebit.

O forma ciudata, balcoane realizate minutios din fier forjat, culori calde si armonioase, un desen, un mozaic. Peste tot sunt elemente de mobilier urban care mai de care mai ciudate si ingenioase, de la banci facute intr-un anumit fel pana la sculpturi pe care nu stii de unde sa le iei.

Barcelona e un oras prin care sa te plimbi ore intregi, in care uiti de oboseala pentru ca-ti stau ochii in toate directiile. Trasee de plimbare sunt o gramada, puteti s-o ardeti pe La Rambla (un fel de Lipscani al lor, dar mul mai mare, mult mai ofertant si mult mai colorat) sau puteti alege rute mai necunoscute, de exemplu sa urcati pe jos dealul pana la castelul Montjuic care adaposteste Muzeul militar.

O idee buna e sa inchiriati biciclete si sa vedeti orasul pedaland. Daca la inceput e putin descurajant cand vezi harta si iti mai dai si seama cat e de mare, o sa te surprinda ca vei pedala in cateva ore o bucata buna din el. Sa mai mentionam ca au piste de biciclete si chiar si acolo unde nu au, sunt semafoare pentru biciclisti, rampe si alte vise frumoase pentru iubitorii de biciclete.

Exista foarte multe zone pietonale, parcuri, stradute mici unde te strecori foarte bine pe doua roti sau bulevarde mari ce au pe mijloc o frumoasa zona pentru pietoni si biciclisti, chiar cu bancute sau palmieri. Oriunde te-ai afla, nu e o problema sa te misti in orice directie, cu metroul poti ajunge usor in orice parte a Barcelonei. Mai exista si telegondole de unde privelistea este superba, mai ales noaptea.

Articole despre Barcelona

Barcelona

Barcelona

Mi-ar placea la nebunie sa locuiesc in Barcelona. E un oras atat de frumos, cu o arhitectura superba, cu plaja, palmieri, biciclete si preturi mici. Ce poti vrea mai mult?...

Liste de locuri, locatii si adrese din Barcelona, Spania


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera