Locuri de Vacanta din Arnhem, Olanda

Daca va plac filmele despre al doilea razboi mondial, sigur ati vazut macar o data si A Bridge Too Far si ati auzit acolo numele orasului Arnhem, locul nefericitei debarcari a Aliatilor. Arnhem se afla aproape de granita Olandei cu Germania si poseda un pod peste Rin care le-ar fi fost util trupelor britanice si poloneze in incercarea de a-i asedia pe nemti.

Arnhem este, bineinteles, un oras vechi, iar numele sau vine de la o forma latineasca a expresiei "casa vulturilor" - asta pentru ca in zonele dimprejurul orasului se afla cam singurele dealuri din Olanda, cunoscute sub numele Hoge Veluwe. Arnhem este si capitala uneia din cele 12 provincii ale Olandei, mai exact a provinciei Gelderland, in care se mai afla orasele Nijmegen si Apeldoorn.

Articole despre Arnhem

Arnhem

Arnhem

Daca va plac filmele despre al doilea razboi mondial, sigur ati vazut macar o data si A Bridge Too Far si ati auzit acolo numele orasului Arnhem , locul nefericitei debarcari a Aliatilor. Arnhem se afla aproape de granita Olandei cu Germania si poseda un pod peste Rin care le-ar fi fost util trupelor britanice si poloneze in incercarea de a-i asedia pe nemti. Arnhem este, bineinteles, un oras vechi, iar numele sau vine de la o forma latineasca a expresiei "casa vulturilor" - asta pentru ca in zonele dimprejurul orasului se afla cam singurele dealuri din Olanda,...

Liste de locuri, locatii si adrese din Arnhem, Olanda


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera