Locuri de Vacanta din Ankara, Turcia

Ankara e un oras mic. Are abia 80 de anisori. Dar Ankara e un oras mare, de vreo 2-3 ori mai mare decat Bucurestiul, si peste 4 milioane si jumatate de locuitori. Capitala - oras administrativ -  a Turciei, nu prea pastreaza nimic din atractia si fanteziile orientale, este un oras european, unde fetele pot sa poarte buricele goale si fuste scurte, iar baietii vajaie pe motociclete in haine de piele, unde turistii stau in hoteluri de lux si localnicii in zone rezidentiale superbe.

Dar Balkane, Balkane moj se poate canta si in Turcia, chiar numele lantului muntos venind din turca (balkan= munti impaduriti). Asa ca balcanismul pandeste la fiecare colt. Unde fie un intreprinzator adhoc vinde pe o fata de masa intinsa pe asfalt zdranganele de arama si maruntisuri chinezesti, fie vezi un carucior cu sarailii si covrigi, fie intri in vreo zona comerciala gen Obor, unde langa sacii cu seminte de susan si alune poti sa cumperi çorap, şoset şi pijama, productie atat turceasca, cat si chinezeasca.

Articole despre Ankara

Ankara

Ankara

Primul pas in Turcia l-am facut crezand ca o sa calc pe un covor pufos, si ca or sa ma ameteasca arome de fistic prajit, castane fierbinti, cafea la nisip,...

Liste de locuri, locatii si adrese din Ankara, Turcia


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera