Locuri de Vacanta din Amsterdam, Olanda

Lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi:

1.Canalele din Amsterdam

Cunoscut si sub numele de “Ventia Nordului”, Amsterdam este faimos pentru numarul impresionant de canale, astfel incat plimbarile cu barca sunt un fel de “must” pentru cine ajunge sa viziteze aceasta capitala superba.
Cele patru canale principale ale orasului sunt Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht si Singel.Un tur al acestora poate fi impresionant atat ziua, dar mai ales seara, cand majoritatea caselor si a podurilor sunt luminate.

2.Dam Square

Este probabil cea mai faimoasa piata din Amsterdam, care reprezinta totodata si centrul orasului.
In Dam Square atmosfera este mereu animata de statui vii care isi arata indemanarea, targuri, expozitii si multe alte evenimente care apar in diferite perioade ale anului.
Aici se regasesc o multime de restaurante, hoteluri, magazine, dar si cateva cafenele extrem de populare.Tot in aceasta piata se afla si unele dintre cele mai importante atractii din Amsterdam: Palatul Regal, Nieuwe Kerk, Monumentul National, precum si celebrul muzeu Madame Tussaud.

3. Muzeul Van Gogh

Este unul dintre principalele atractii turistice si culturale din Amsterdam, caracterizat prin designul simplu care pune si mai mult in valoare lucrarile celebrului pictor olandez.
Muzeul gazduieste o expozitie permanenta de picturi si desene semnate de Van Gogh.

4.Red Light District (Cartierul Rosu)

Unul dintre simbolurile Amsterdamului, Cartierul Rosu, cunoscut si sub numele de “Walletjes”, este format din niste alei pe care se afla foarte multe camarute inchiriate in special de femei, care isi ofera serviciile lor speciale doritorilor.
Camerele sunt decorate in general cu lumini rosii, de unde si numele de Red Light District.
Intreg cartierul destinat divertismentului pentru adulti, unde se fac diferite spectacole, magazine de accesorii sexuale, cinematografe cu filme pentru adulti si un muzeu al sexului.
Tot aici se regaseste si un muzeu al canabisului, foarte interesant de vizitat.Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera