Locuri de Vacanta din Amsterdam, Olanda

Amsterdam este unul dintre cele mai frumoase mai frumoase si mai moderne orase ale Europei, care ofera turistilor niste momente de neuitat.
Atat arhitectura, cat si animatia din oras te fac sa vrei sa te reintorci in acest oras atat de spiritual, energic, dar si foarte relaxant.

Centrul originar al orasului, care s-a dezvoltat in jurul portului, este inconjurat de apa. Pe o parte a sa se afla marea si docurile, iar pe partea cealalta raul Amstel si canalele sale. Orasul a fost construit pe 90 de insulite legate intre ele prin 500 de poduri, tocmai de aceea este si faimos pentru plimbarile cu barca, care nu ar trebui ratate.

O alta varianta placuta si preferata atat de locuitori, cat si de turisti, de a vizita Amsterdamul este mersul cu bicicletele, acestea fiind si foarte reprezentative pentru oras.

Arhitectura frumoasei capitale, este una deosebita si complexa, care imbina intr-un mod foarte interesant vechiul cu modernul. Un exemplu de cladire veche imbinata cu noul este biserica gotica Oude Kerk din Oudezijds Voorburgwal - superba si impresionanta.

Casele impodobite cu flori colorate la ferestre, stradute animate, magazine si magazinase, oameni prietenosi si zambareti, impreuna cu linistea si agitatia atat de placut combinate, fac din acest oras unul care nu trebuie ratat sub nicio forma si merita experimentat oricand.
 

Articole despre Amsterdam

De Wallen, cartierul cu felinar rosu din Amsterdam

De Wallen, cartierul cu felinar rosu din Amsterdam

Harta legalitatii prostitutiei in Europa arata cam asa, rosu insemnand stop!, iar verde ... treceti si mai poftiti pe la noi. Albastru inseamna ca sunt ilegale activitatile organizate (bordeluri), dar...

Liste de locuri, locatii si adrese din Amsterdam, Olanda


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera