Targul Carturestilor - locul unde se gasesc cadourile destepte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Un nou spatiu a fost deschis in cadrul librariei Carturesti de pe Verona cu ocazia targului de sarbatori. In noua mansarda, patrunzi intr-o lume de poveste dichisita cu obiecte pretioase, ceaiuri aromante si carti, multe carti.

Targul CarturestilorTargul Carturestilor

Pe langa produsele Carturesti la Micul targ al cadourilor destepte se gasesc si decoratiuni, cosmetice bio, jucarii de lemn, bijuterii si accesorii. Lucruri pentru copiii mai mari sau mai mici, colorate sau mai serioase, utile sau amuzante.

Asa ca daca trebuie sa fii un Mos Craciun darnic si nu ai nici o idee de unde sa incepi, iti recomandam o vizita la targ, macar pentru un ceai cu aroma de scortisoara si portocale care sa te inspire in alegerile ulterioare. Sau pentru o jucarie umpluta cu levantica de-a Anei Ponta. Sau pentru felicitari frumoase si carti de povesti. Sau... o sumedenie de alte produse pe care sa le pui pe lista de cadouri.

Pe 19-20 decembrie se va organiza in cadrul targului un eveniment dedicat copiilor organizat impreuna cu Kihi-Kiha&co, o expozitie cu vanzare de produse destinate acestora.

Targul CarturestilorTargul Carturestilor
Targul CarturestilorTargul CarturestilorTargul CarturestilorTargul CarturestilorTargul CarturestilorTargul CarturestilorTargul Carturestilor

Targul este deschis pana pe 31 decembrie intre 11.00 si 22.00.

Mai multe fotografii in galerie.2 comentarii

Targul Carturestilor - locul unde se gasesc cadourile destepte
Bogdan
#1 -

Comentariu nou

Din punctul meu de vedere, un targ mic si cu preturi prea mari.

Targul Carturestilor - locul unde se gasesc cadourile destepte
cool cat
#2 -

voteaza!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera