Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Zilele Bucurestiului 2013 (Festivaluri - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri

Click aici pentru Zilele Bucurestiului 2014

In perioada 19-22 septembrie, Primaria Capitalei va organiza mai multe festivitati, cu ocazia aniversarii a 554 de ani de la atestarea Bucurestiului.

Vor fi 4 zile de patru zile pline de concerte, spectacole si diverse eveniemente.

Program Zilele Bucurestiului 2013.

Muzica clasică la metrou # 2, 16 - 21 Septembrie, 17.30 - 19.00

Anul acesta Muzica clasică la metrou - ediţia 2 revine de Zilele Bucureştiului în 6 staţii de metrou: Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Victoriei 1, Piața Victoriei 2 și Gara de Nord.

20 septembrie - concert Vama

Traseul-cultural nocturn, organizat cu ocazia „Zilelor Bucureștiului”, vine ca o continuare firească a proiectului „Cu bastonul prin București”, aflat în această vară la cea de-a 4-a ediție, având parte de un număr record de participanți, toate traseele-culturale organizate în perioada 27 iulie - 8 septembrie adunând peste 2500 de persoane.

ARCEN îi invită pe bucureșteni să participe gratuit la traseul-cultural nocturn, să descopere Bucureștiul într-o altă lumină, să-i asculte poveștile și să aniverseze cei 554 de ani ai orașului în inima Capitalei, pe Calea Victoriei și pe străzile din împrejurimi, alături de ghizii ARCEN.

Ghizii ARCEN îi așteaptă pe participanți, în funcție de condițiile meteo, cu joben sau cu umbrelă, în fața Teatrului Odeon, în zilele de 19, 20, 21 și 22 septembrie de la ora 19.00.Articole despre Zilele Bucurestiului 2013

Bucurestenii vor asculta muzica clasica la metrou cu ocazia Zilelor Bucurestiului 2013

Iubitorii muzicii clasice vor avea ocazia sa se bucure de o calatorie muzicala in perioada 16 - 21 septembrie. Muzica clasica la metrou, a ajuns la editia cu numarul...

citeste tot articolul|12 Septembrie 2013

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera