Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Violetta Live (Concerte - Piata Constitutiei, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

Programat initial pe Arena Nationala din Bucuresti, concertul Violetta Live se va muta in Piata Constitutiei, data ramanand aceeasi, 2 septembrie 2015. Se va pastra structura initiala a categoriilor de bilete, toate biletele achizitionate pana in prezent ramanand valabile. Fiecarui loc din Arena Nationala ii va corespunde un loc in Piata Constitutiei, scaunele fiind dispuse intr-un aranajament de semicerc, astfel incat cei care au achizitionat locuri in tribuna vor primi in noul amplasament locuri mult mai aproape de scena.

Dupa succesul extraordinar al serialului Disney Channel, Violetta, si ca urmare a popularitatii turneului international Violetta in Concert din 2013-2014, The Walt Disney Company anunta astazi ca noul turneu international din 2015, Violetta Live, va ajunge in Bucuresti pe 2 septembrie 2015, la ora 19:30.

Pretul biletelor incepe de la 135 RON. Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro. Pentru mai multe informatii vizitati www.disney.ro/violetta-live.

Violetta Live va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpreteaza rolul Violettei.  Alaturi de Martina, pe scena vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty). Artistii vor interpreta cele mai indragite melodii din sezoanele 1 si 2, precum si En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta. Noul concert va include, de asemenea, o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci muzicieni, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.


Articole despre Violetta Live

Violetta - fenomenul Disney si cel mai lung bis din Piata Constitutiei

Violetta - fenomenul Disney si cel mai lung bis din Piata Constitutiei

Prima data cand am cautat-o pe Violetta pe youtube, am crezut ca am gresit vreo litera. Era o fata satena care canta in spaniola impreuna cu prietenii ei, un fel...

citeste tot articolul|03 Septembrie 2015

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera