Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Viata ca un vitraliu - Oana Birsan (Vernisaje - Casa oamenilor de stiinta, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Vernisaje

Casa Oamenilor de Ştiinta - C.O.Ş. găzduieşte vernisajul expoziţiei de pictură “ Diplomaţia prin artă 2014, Viaţa ca un VITRALIU“, semnată de artistul plastic Oana Bîrsan.

Principalul rol al artei este de a clădi o punte între oameni. Creaţia transcede barierele de limbaj, cultură sau naționalitate, vorbind direct laturii noastre profund umane, emoțiilor în care cu toții ne regăsim. În întreaga istorie a omenirii, artiştii sunt cei care au fost bineveniţi oriunde, ca ambasadori ai frumosului, ducând cu ei în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii tot ceea ce este mai bun în cultura care i-a format. Ei au micşorat astfel distanţele între popoare şi au pus pietre de temelie la clădirea unei civilizaţii globale.

“ Viaţa ca un VITRALIU” hipnoticul joc de lumini, frumuseţea, viaţa  şi natura înconjurătoare. Fiecare moment al vieții omenești este și el o bucățică de vitraliu, așteptând sa fie încorporat în marele întreg in care ne revărsăm fiecare câte o rază.

Puntea dintre oameni se clădeşte asemeni unui VITRALIU.

Pictoriţa Oana Bîrsan cu o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu, promovează prin lucrările sale un stil decorativ cu influenţe textile.

Vernisajul cuprinde două momente artistice: mini concert susţinut de tânara pianistă Yvonne Dogariu şi un moment coregrafic de tango argentinian şi rumba susţinut de Corina Petrescu,  profesor de dans, coregraf şi arbitru de dans sportiv al Federaţiei Române de Dans Sportiv, împreună cu invitaţii săi. Pentru acest eveniment, Crepe Black Collar, a creat o ţinută  vestimentară specială ce va fi de asemenea prezentată.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera