Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Valentine's day Fair (Targuri - Dalles, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Targuri

Notează în agendă! Din 8 februarie eşti invitat la Sala Dalles să pătrunzi în universul parfumat cu esența dragostei, la cea de-a VIII ediție a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day. Timp de şapte, zile Sala Dalles devine locul de întâlnire al tuturor celor care își doresc ca setimentele și gândurile față de persoana iubită să-i fie însoţite de un cadou personalizat, special dar și romantic.

“Ziua inimilor îndrăgostite”, „Ziua îndrăgostiților” sau „Valentine’s Day”, oricum am numi-o, pentru 14 februarie, cuvântul magic este ”iubirea”, ziua în care îndrăgostiți de toate vârstele așteaptă să își declare sentimentele.

Pentru că este un moment romantic, dulciurile sunt puse la loc de cinste: formele variate din ciocolată, marțipan, pastă fină de migdale sau turtă dulce negreşit vor fi pe placul Ei, iar aranjamentele florale din bomboane de ciocolată vor îndulci şi mai mult gustul dragostei.

Pe lângă toate acestea, nu puteţi rata premiile tombolelor zilnice.

Pentru a profita de toate acestea şi pentru ca ziua închinată îndrăgostiților să nu te găsească nepregătit, te invităm la târgul de Valentine’s Day de la Sala Dalles, deschis între 8 şi 14 februarie, de la 10:00 la 20:00.

Intrarea este liberă!


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera