Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Urban Fair (Targuri - Trafalgar, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Targuri

Urban Fair este primul târg care promovează exclusiv cultura urbană din România. Târgul se va desfăşura pe parcursul a trei zile (în perioada 26 – 28 iulie) la The Trafalgar Pub & Restaurant (str. David Emanuel, nr. 4A, sector 1, Bucureşti).

Brand-urile invitate acoperă o gamă largă de interese, de la streetwear, skate, personalizare gadget-uri, la canvas-uri,produse handmade şi CD-uri cu rap românesc. Printre aceştia se numără PORC, SO PROUD, 47 SINS, TATTOOIT, OLLIE GANG SHOP, EROILOR MAFIA , BELEA şiSAY INK.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, în paralel cu vânzarea la stand, vor avea loc activităţi diversificate. Deschiderea târgului este marcată vineri de un concert de cover-uri cu trupa The Mob, de la ora 20.00, secondat de finalizarea unui graffiti imens, de peste 20 mp, menit să redefinescă identitatea vizuală a pereţilor terasei „The Trafalgar”, graffiti care va fi realizat de membrii Sweet Damage Crew,  în perioada 22 – 26 iulie.

Ziua de sâmbătă, 27 iulie,aduce un DJ set live marca Vlad Dobrescu,  începând cu ora 16:00, în timp ce duminică accentul este direcţionat exclusiv spre brand-urile participante. 

Urban Fair este un eveniment adresat celor independenţi, pasionaţi de cultura urbană, dar nelimitaţi de aglomerările de beton ale oraşului. În perioada 26 – 28 iulie, Trafalgar Pub devine locul de întâlnire al celor care aleg să-şi exprime personalitatea şi care păstrează respect pentru creaţiile handmade şi muzica pe suport fizic, dar şi al tuturor celor care caută o oază de relaxare în centrul Bucureştiului, într-un mediu plăcut şi creativ, asezonat cu preparate delicioase şi băuturi răcoroase.

Târgul va fi deschis pe parcursul întregului weekend începând cu ora 12:00.

 

 


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera