Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Tudor Gheorghe - Degeaba (Concerte - Sala Palatului, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

De la an la an, ROMANIA se afunda tot mai mult intr-un debit urias de preocupari majore alarmante, probleme socio-culturale, politice, sau de orice alta natura, care cer solutionari urgente. Constatam insa, in mare parte, ca toate acestea raman a fi doar subiecte de presa, prezentate analizate si comentate de catre specialisti, sau fapte minuscule, care nu pot schimba cu nimic rezolutia situatiei acute ce afecteaza modul existential al romanilor.

Intr-o tara a confruntarilor permanente si a neajunsurilor, un singur mesaj reuseste sa ii cutremure si in acelasi timp sa ii adune intr-un singur loc pe romanii care nu si-au pierdut speranta, si traiesc la intensitate maxima emotiile puternice transmise in cadrul unui act cultural vertiabil de unul dintre cei mai valorosi oameni de cultura din Romania: TUDOR GHEORGHE.

Menestrelul romanilor de pretutindeni nu paraseste scena, si continua traditia spectacolului- manifest ”DEGEABA”, cu o reprezentatie speciala ce va avea loc pe 22 decembrie la Sala Palatului. Maestrul Tudor Gheorghe revine de aceasta data cu un repertoriu imbogatit, adaptat noilor elementele instalate in peisajul politic autohton, un spectacol unic, imperial prezentat in maniera sa inconfundabila alaturi de orchestra simfonica alcatuita din peste 70 de instrumentisti desavarsiti, un grup coral si o trupa rock. O desfasurare de forta si talent sustinuta de bagheta dirjiorului Marius Hristescu.

Pentru ca biletele pentru concertele sustinute de Tudor Gheorghe par a fi intotdeauna insuficiente, iar salile de spectacol mult prea mici fata de cererea uriasa a publicului, organizatorii au pus deja in vanzare biletele, avand preturi variabile in functie de categoria de loc.

Pret bilet:
VIP: 200 Ron
Categ 1: 180 Ron
Categ 2: 150 Ron
Categ 3: 120 Ron
Categ 4: 100 Ron


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera