Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

The Cat Empire (Concerte - Arenele Romane, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

Show-ul trupei australiene de ska-jazz confirmat pentru vara aceasta la Bucuresti in cadrul B’ESTFEST Summer Camp, se va desfasura la Arenele Romane, biletele putand fi achizitionate online de pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, casa de bilete a Salii Palatului si de pe www.iabilet.ro.

Subcarpati, Basska si Blazing Vibez Soundsystem in deschidere la The Cat Empire!

Biletele sunt disponibile la doua categorii de pret, respectiv 80 si 130 de lei, abonamentele achizitionate pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp pastrandu-si valabilitatea si pentru acest eveniment, fiind insa necesara preschimbarea lor in bilete. Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei Myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email office@myticket.ro.

The Cat Empire este una dintre cele mai efervescente trupe live ale ultimilor ani, show-urile sale fiind extrem de apreciate. Cu sase muzicieni la voce, percutie, trompeta, bas, clape si turntables, concertele The Cat Empire sunt o explozie de energie in care ritmurile de jazz, funk, rock se imbina perfect cu influente latino, reggae, ska sau dub. Muzica lor nu este doar un cocktail de sonoritati vibrante, ci si un manifest cultural fata de spargerea barierelor muzicale, geografice si lingvistice, fiind promotorul unei vieti simple, lipsita de griji, eliberata de presiunea consumerismului ce caracterizeaza timpurile in care traim.


Cine canta la The Cat Empire

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera