Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Targul de Craciun (Targuri - Piata Constitutiei, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Targuri

❄ Primăria Municipiului București vă invită la Târgul de Crăciun București, care va avea loc în perioada 1 – 30 decembrie 2016, în centrul orașului - Piața Constituției.

❄ Evenimentul, devenit o tradiție a Capitalei, deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc, așteptându-i pe cei mari și pe cei mici cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste.

❄ Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești.

❄ Credem că oamenii pot face lumea un loc mai bun și că reușesc, prin generozitate și inițiativă, să aducă bucurie în sufletul celor mai puțini norocoși. De aceea, organizăm în cadrul târgului campania umanitară ,,Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!’’. Vizitatorii pot dona jucării și cărți, care vor ajunge la copiii nevoiași, în speranța că sărbătorile acestora vor deveni de poveste.

Intrarea este LIBERĂ!


Articole despre Targul de Craciun

Suma enorma data de Primaria Bucuresti pentru Targul de Craciun din Piata Constitutiei

Suma enorma data de Primaria Bucuresti pentru Targul de Craciun din Piata Constitutiei

De cand este primar general al Capitalei, Gabriela Firea a facut mai multe schimbari, printre care si faptul ca a mutat Targul de Craciun de la Universitate, in Piata Constitutiei....

citeste tot articolul|14 Decembrie 2016

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera