Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Targ de Mos Nicolae (Targuri - Muzeul National de Geologie, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Targuri

Expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale și pietre semiprețioase.

Muzeul Național de Geologie iși propune sa vina in intampinarea vizitatorilor cu o gama cat mai variata de piese care pot reprezenta in egala masura prețioase și atractive cadouri pentru cei dragi.

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze varietați din gama pietrelor prețioase - safire, rubine, smaralde - fie sub forma de bijuterii montate pe metale prețioase, fie in forma lor naturala. Din expoziție nu vor lipsi florile de mina, elementele de decoratiuni interioare si obiectele ornamentale si de podoaba din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose. Vor fi expuse spre vanzare un numar mare de piese unicat alaturi de nepretuitele flori de mina.

Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati, informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse.
Va așteptam alaturi de noi.

Taxa de acces: 4 lei/redus, 7 lei/adult.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera