Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Targ cu talc (Targuri - Carturesti - Verona, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Targuri
targ'


Lala Style, Alice Lopez, Arabela Covaciu, Burp, Eugenia Enciu, Cristina Zegrea, Radha, Nadire Omer, Clipcraft, Sucita handmade goodies, si altii la fel de valorosi.

Toti vizitatorii vor primi la intrare in schimbul biletului de 15 lei plasute handmade pentru shopping si cadouri de revista: numerele de mai ale revistelor The ONE si Ce se intampla doctore, vouchere de reduceri pentru produsele marca Sucita Handmade Goodies, vor fi deasemeni serviti cu ceai rece si prajiturele, iar vizitatorii multiplu de 10 vor primi brose handmade cadou. In plus, sponsorii si partenerii evenimentului vor acorda premii suplimentare vizitatorilor si expozantilor, vor avea promoteri si hostess in locatie si vor rasplati inovatia si creativitatea expozantilor si a vizitatorilor.

Pentru a aduce un plus de socializare si networking va fi urmat de un after-party in Club Control. Aici vor fi asteptati toti vizitatorii targului din timpul zilei (pe baza biletului) alaturi de partenerii Targului cu Talc, expozantii si prietenii acestora.

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera