Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Suede (Concerte - Arenele Romane, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte
SUEDE, una dintre cele mai influente si mai de succes trupe britanice de rock alternativ, pioneri ai curentului britpop alaturi de Blur, Oasis si Pulp, va concerta in premiera in Romania pe data de 4 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.
 
Concertul face parte din turneul de reunire al trupei, care anul trecut a revenit pe scena dupa o pauza de 7 ani. In anul 2003, dupa 14 ani de cariera fulminanta, cinci albume de studio, trei compilatii, trei DVD-uri si douazecisiunu de single-uri, trupa SUEDE se destrama, iar membrii trupei se concentreaza pe propriile proiecte solo. Solistul si liderul Brett Anderson formeaza trupa The Tears impreuna cu fostul coleg de trupa Bernard Butler cu care a scos un album in 2005, dupa care lanseaza trei albume solo. In 2007 Anderson a cantat la Bucuresti in deschiderea concertului formatiei Muse, interpretand atat piese lansate ca artist solo, cat si hituri SUEDE, precum “Beautiful Ones” sau “Everything Will Flow”.
 
In aceasta vara va fi relansata intreaga discografie SUEDE in forma remasterizata, imbunatatita si cu extra bonusuri, iar recent trupa a anuntat doua serii de trei nopti consecutive in Londra si Dublin in care va prezenta publicului primele trei albume in intregime, albume care au definit noul val de rock alternativ britanic in prima jumatate a deceniului trecut, pavand astfel drumul spre mainstream ale unor trupe precum Blur sau Pulp.
 
Biletele pentru acest concert sunt disponibile online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo in librariile Humanitas si Carturesti putand fi procurate la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in sala: 100, 130 si 150 lei pana la data de 17 aprilie; 130, 160 si 180 lei in perioada 18 aprilie – 4 iunie 2011.

Cine canta la Suede

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:
  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera