Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Street Heroes Lucky 13 - Fueled by burn (Festivaluri - Arenele Romane, Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri

Fresh makers, hipsters, swaggers, writers, DJs, MCs, bboys, skaters, bikers, rollers, high heads, lazy bones, madams and monsieurs, – STREET HEROES Lucky 13 fueled by burn este oficial ON!

Pe 30 august la Arenele Romane sunteți invitați să savurați pe rând din deliciile super cocktail-ului urban pe care echipa Street Heroes vi l-a pregătit: muzică, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle și street wear mixat 24 de ore fără oprire.

La fiecare ediție, STREET HEROES a încercat să se reinventeze, să evolueze și să surprindă.Am construit rampe, pereți de graffiti, am decorat bowl-ul din parcul Tineretului, am construit un skatepark indoor la Turbohalle, am mers în delegație la Cluj la festivalul Electric Castle unde am construit un spot urban de 300 m2 cu skatepark și pereți de graffiti.  

Ediția a 8-a Street Heroes își montează reflectoarele într-un nouspațiu, gândit pentru un super show: pe 30 august ne dăm în spectacol la Arenele Romane în fața miilor de rebeli urbani care sunt așteptați la eveniment. Festivalul s-a mutat din parcul Tineretului și a acceptat provocarea acestei noi locații pentru că setup-ului de sport extrem i se potrivește o arenă cu tribune pline de spectatori pregătiți să-și aclame riderii-eroi preferați de bike, skate sau role. Cei mai buni sportivi din România și invitații internaționali vor arunca în aer cele mai spectaculoase trick-uri ale lor in skateparkul Street Heroes special construit în mijlocul Arenelor Romane. Pentru cei mai extremi dintre ei sunt puse la bataiepremii în valoare de 3000 EUR cash.

Eroii de pe scenă –special international guests și cei mai fresh artiști locali sunt pregătiți pentru bașii din boxe și aplauzele voastre. Tot acest meniu de hip-hop, reggae, drum`n`bass, trap sau underground folclor este înregistrat sub numele Street Heroes Non Stop Party și nu ne vom opri decât spre dimineață. HUCCI, master-ul compilațiilor All Trap Music, vine cu beat-urile sale puternice direct din UK și dă House Party la Arenele Romane împreună  cu SOOM T, Konchis și Patricia Panther din Renegade Masters Crew (UK).  Artiștii locali invitați pe scena de la STREET HEROES Lucky 13 sunt DOC, DELIRIC1, Vlad Dobrescu – C.T.C.SUBCARPAȚI, DRAGONU AKA47 și GOJIRA & PLANET H.

Se mai adaugă peste 100 de b-boys & b-girls packed cu cel mai proaspăt flow de breakdance care se vor înfrunta în bătalia de pe dance floor-ul de la Street Heroes plus un mega perete de graffiti pentru eroii străzilor și ai subteranului invitați special să coloreze intrarea în arenă.

Veniți pe 30 August la Arenele Romane pentru Street Heroes Lucky 13 – cel mai fresh cocktail de cultură urbană.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera