Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Sirnaville Arts & Crafts Festival (Festivaluri - Bucuresti)

Cand:
-
Tip/Categorie:
Festivaluri
sirnaville

Festivalul este organizat pe modelul unui orasel in care ai parte de de toate: ateliere de pictura, sculptura, desen, olarit, hartie manuala, handmade si productie publicitara, dezbateri la care vor fi invitate personalitati culturale romanesti, teatru, cinematograf in aer liber si un targ de bijuterii, accesorii, haine si incaltaminte handmade. In plus, vor fi organizate zboruri cu avion usor, motodeltaplan sau balon cu aer cald si skydiving, iar participantii vor avea ocazia sa joace fotbal, tenis, volei, badminton sau sa faca bungee jumping.

Vor exista  trei scene pentru concerte (una de muzica live - cu Suie Paparude, Blazzaj sau The Amsterdams - una de breakbeat, drum & bass, dubstep si funk - cu Ufe & Zicu sau DJ Vasile - si una de electro, techno, house si minimal - unde o sa presteze, printre altii, OK Corral sau Brazda lui Novac).

Biletul pe o zi costa 20 de lei daca e cumparat in avans si 30 de lei la intrare, abonamentul pe toata durata festivalului este 35 de lei in avans (45 cu camping inclus) si 50 de lei la intrare (60 cu camping inclus).

Biletele in avans se pot cumpara de pe Bilet.ro sau din librariile Carturesti din intreaga tara, in reteaua magazinelor partenere Bilet.ro: Magazinul Muzica – Bucuresti, Music Shop – Bucuresti, Reteaua magazinelor Flanco – in toata tara, Libraria “St. O. Iosif” – Brasov, Reteaua Iulius Mall – Cluj, Iasi, Timisoara.

Va avea loc pe Aerodromul Aerofox Sirna – Judetul Prahova, unde se poate ajunge de pe DN1, de pe drumul din dreptul localitatii Potigrafu, localitatea Sirna fiind situata intre Ciolpani si Puchenii Mari. Mai multe detalii (inclusiv line-up-ul complet al concertelor si o harta de acces) gasiti aici.

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera