Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Silvester 2017 - petrecere de Revelion (Petreceri - Kulturhaus, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Petreceri

Revelionul sau mai exact petrecerea de Revelion se cheamă în limba germană „Silvester”. La Berlin, trecerea în anul cel nou se face puțin mai diferit decât la București. Ca și în celelalte capitale europene, lumea obișnuiește să petreacă într-o vânzoleală continuă, un soi de clubbing generalizat.

Kulturhaus Bukarest (adică noi) am pregătit în acest spirit pentru seara de revelion o seară normală de club. Cu DJ-ii rezidenți, cu muzica deja știută și fără nici un concert. În mod suplimentar, tot în acest spirit, va exista celebra deja taxă de intrare în valoare de 30 de lei. În schimbul taxei veți primi la intrare un bilet înseriat, tipărit de Imprimeria Națională (conform legii).

Câteva detalii tehnice:

În seara de 31 decembrie 2016, open doors va fi la ora 21.00 și nu 22.00 cum funcționăm în mod obișnuit într-o seară de sâmbătă.
Prețurile la toate băuturile rămân exact la fel. Nimic nu se scumpește și nimic nu se ieftinește special pentru această seară.
Sortimentele de băuturi rămân exact la fel. Nimic nu apare sau dispare brusc de pe lista de prețuri, special pentru această seară.
Nu se fac rezervări. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, sau desigur, când se eliberează.
În cazul în care aveți artificii prin buzunare, depozitați-le la garderobă. Nu intrați cu ele în club, și cu atât mai puțin, nu le utilizați în club. În fața clubului le puteți folosi cu hărnicie, mai ales pentru a sublinia trecerea dintre ani.
Taxa de intrare în această seară este de 30 de lei. Înainte de ora 00.00 cât și după această oră, taxa rămâne aceeași. Nu se fac reduceri pentru studenți sau pentru grupuri organizate.
Cu biletul de Silvester 2017 aveți accesul posibil și la petrecerea de Revelion de la Silver Church din aceeași seară, unde restaurantul este deschis cu un meniu de mâncăruri rapid și consistent (pizza, burgers, wedges)

Șampania de la ora 00.00 va fi din partea casei.


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera