Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

hot pe metropotam Scorpions (Concerte - Zone Arena, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte
Scorpions si-au anuntat retragerea glorioasa din randul greilor rockului printr-un turneu gigant “Get Your Sting And Blackout World Tour”,  inceput in 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termina la sfarsitul anului 2012! Incepand din 7 iunie in Bucuresti, Zone Arena se va transforma in cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formatiei Scorpions, pentru ca in 9 iunie romanii sa fredoneze alaturi de marii artisti versurile din ’’Wind of Change’’‚ ”Still Loving You’’ si alte melodii devenite adevarate legende ale muzicii.

Preturile biletelor vor fi urmatoarele: 128 lei in Gazon B, 190 lei in Gazon A, 265 lei in fata scenei, in sectorul Golden Circle si 350 lei la Tribuna.

Acestea se vor putea gasi in toata reteaua magazinelor BILETOO.RO, respectiv Librariile Adevarul din toata tara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

In deschidere: Christian Becker & Avenue

Cine canta la Scorpions

Articole despre Scorpions

Recenzie concert - Scorpions la Zone Arena, Bucuresti

Recenzie concert - Scorpions la Zone Arena, Bucuresti

Ultimul concert la care am vazut o atmosfera similara ca la concertul Scorpions de aseara a fost AC/DC-ul de anul trecut - multa lume, foarte diversa si de varste foarte...

citeste tot articolul|10 Iunie 2011

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera