Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Scooter [ANULAT] (Concerte - Arenele Romane, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

AMANAT de pe 5 iunie pe 26 septembrie, ulterior ANULAT

“Această amânare se datorează unei restructurări a programului de turneu. De la mijlocul lunii septembrie, Scooter reia in Europa turneul de promovare a celui mai recent album Under the Radar Over The Top si Bucurestiul este inclus in lista de turneu! Cei de la Scooter îşi cer scuze pentru eventualele neplaceri, dar promit că show-ul din septembrie se va ridica la aşteptările fanilor aşa cum i-au obişnuit mereu”, declară Raluca Mihail, Blue Music, organizatorul concertului.

Concertul Scooter face parte din turneul european Under the Radar Over The Top 2010, ce promoveaza cel mai recent material discografic al trupei, “Under the Radar Over the Top”.  

Scooter, trupa hardcore techno din Hamburg care a vandut peste 14 milioane de albume si a castigat 80 de Discuri de Aur si de Platina, este considerata cea mai de succes trupa electro a Germaniei, cu nu mai putin de 20 de hit-uri de Top Ten de-a lungul carierei lor. 

Membrii trupei sunt H.P. Baxxter, Rick J. Jordan si noul venit Michael Simon.
Printre cele mai cunoscute hituri ale Scooter: "Hyper Hyper", "Move Your Ass!", "Fire", "How Much Is the Fish?", "Posse (I Need You on the Floor)", "Ramp! (The Logical Song)", "Nessaja", "Weekend!", "Maria (I Like It Loud)", "One (Always Hardcore)", "Hello! (Good to Be Back)" and "The Question Is What Is The Question?".  

Biletele s-au pus deja in vanzare si costa 85 lei in perioada de pre-sale, pana la data de 15 februarie. Dupa 15 februarie, pretul unui bilet va fi 100 lei

Biletele se gasesc in magazinele Germanos, Vodafone si Flanco, librariile Carturesti, la Sala Palatului, dar si online pe bilete.ro, ticketfan.ro, blt.ro, bluemusic.ro, vreaubilet.ro si eventim.ro.

Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera