Te ocupi de acest eveniment
Promoveaza-l !

Salvatore Adamo [AMANAT] (Concerte - Sala Palatului, Bucuresti)

Cand:
Tip/Categorie:
Concerte

Din pacate, acest concert nu va mai avea loc la data stabilita. Din cauza unor probleme de ordin tehnic, organizatorii sunt nevoiti sa amane concertul!

Organizatorii0 evenimentului se afla in discutii cu managementul 2artistului pentru reprogramarea concertului, insa pana la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achizitionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie 2 variante: pot alege sa primeasca banii inapoi pe bilete sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente organizate de Project Events, cum ar fi concertul lui ANDREA BOCELLI din 25 mai de la Romexpo sau baletul pe gheata „LACUL LEBEDELOR” in interpretarea The Imperial Ice Stars ce va avea loc la Sala Palatului pe 2 februarie sau la reprezentatia din Constanta din 6 februarie!

1. Recupereaza-ti banii!
Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul site-ului www.bilete.ro sau prin interemediul oficiilor Postei Romane sunt rugati sa se adreseze la numarul de telefon 021.311.93.23 sau la office@bilete.ro. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 17 decembrie 2012 – 17 februarie 2013!

2. Schimba biletul!
Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru concertul Salvatore Adamo cu un alt bilet trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteti afla si trimitand un mail la adresa office@biletoo.ro.
 

Iar cum anul trecut, Salvatore Adamo a fost impresionat de fanii romani si de povestile unora dintre ei, pentru concertul pe care il va sustine anul acesta, artistul a insistat ca primele bilete scoase la vanzare sa fie reduse: „Am fost placut surprins sa remarc ca in Romania am foarte multi fani, care imi urmaresc cariera si desi situatia economica din zona este precara, imi cumpara toate cd-urile si incerca sa vina la cat mai multe spectacole. Tocmai de aceea, am rugat organizatorii ca in primele zile de comercializare a biletelor pentru spectacolul din 18 decembrie de la Sala Palatului sa se faca o reducere  pentru fanii ce si-au exprimat in mod repetat dorinta de a mai concerta in Romania”.

Si cum maestrul nu poate fi refuzat, la cererea expresa a lui Salvatore Adamo, in perioada 27 martie-3 aprilie 2012, organizatorii au decis sa scoata la vanzare cate 50 bilete din fiecare categorie de pret cu reducere de 20%!

Daca esti fan Salvatore Adamo si vrei sa asculti live pe 18 decembrie la Sala Palatului melodii precum „Vous Permettez Monsieur”, „Sans Toi Ma Mie”, „Tombe La Neige”, „La Nuit”, „Dolce Paola” si nu numai, ai sansa sa achizitionezi doar in perioada 27 martie-3 aprilie bilete la preturi reduse.

     Preturile biletelor sunt urmatoarele:

  • 350 lei (categoria VIP) (intre 27.03-03.04, pretul va fi 280 lei)٭
  • 300 lei (categoria 1)     (intre 27.03-03.04, pretul va fi 240 lei)٭
  • 250 lei (categoria 2)     (intre 27.03-03.04, pretul va fi 200 lei)٭
  • 200 lei (categoria 3)     (intre 27.03-03.04, pretul va fi 160 lei)٭
  • 150 lei (categoria 4)     (intre 27.03-03.04, pretul va fi 120 lei)٭
  • 100 lei (categoria 5)     (intre 27.03-03.04, pretul va fi 80 lei)٭

     ٭doar primele 50 bilete din fiecare categorie de pret vor fi reduse cu 20%.

Pentru cei ce isi doresc sa fredoneze celebrele melodii alaturi de Salvatore Adamo, biletele vor fi puse in vanzare de azi si pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro si bilet.ro!


Evenimente promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Recomandari evenimente

Bucuresti:

  • #staysafe
vezi toate evenimentele

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera